Stuur ons een foto van de liesbreuk

Heeft uw kind een liesbreuk en wordt hij/zij hier binnenkort voor behandeld volgens ons nieuwe zorgpad: ‘in één dag van je liesbreuk af?

Om kinderen volgens ons nieuwe zorgpad te kunnen behandelen is het nodig dat de liesbreuk voorafgaand aan deze dag door een (huis)arts is gezien. Soms lukt dit niet, bijvoorbeeld omdat de liesbreuk niet altijd zichtbaar is. U kunt dan via onderstaand formulier een foto van de liesbreuk opsturen. De kinderchirurg kan dan via deze foto de liesbreuk beoordelen.

Het kan ook dat de arts u vraagt om ná de operatie een foto van de lies via dit formulier op te sturen. Deze foto helpt de arts dan bij het beoordelen van de wond na de operatie.

U kunt via dit formulier een foto van de liesbreuk van uw kind versturen. 

Soms is het nodig dat de kinderchirurg van te voren de liesbreuk kan beoordelen. Doorloop de volgende stappen om uw foto te versturen: 

1. Maak met uw mobiele telefoon of tablet een foto van de liesbreuk van uw kind
2. Ga op uw mobiele telefoon of tablet naar dit formulier (www.kinderliesbreuk.nl/foto)
3. Vul de juiste gegevens op het formulier in en voeg te foto toe

Toelichting: Vul alleen de persoonlijke code in die u via e-mail ontvangen heeft. Laat geen persoonsgegevens achter. Kies bij \'kant van de liesbreuk\' de kant (rechts of links) waar uw kind een liesbreuk heeft. Indien uw kind zowel rechts als links een liesbreuk heeft, vult u dan alstublieft twee aparte formulieren in.
Upload
Upload
Upload