Welkom!

Op deze website kunnen kinderen met een liesbreuk én ouders/verzorgers van kinderen met een liesbreuk informatie vinden over liesbreuken bij kinderen. Deze website is een initiatief van het Kinderchirurgisch Centrum Amsterdam. Heb jij of heeft uw kind een liesbreuk? Lees dan snel verder!

Nieuw in het VU medisch centrum: in één dag van je liesbreuk af! 

In het VU Medisch Centrum en het Emma Kinderziekenhuis AMC bestaat nu een nieuw zorgpad voor kinderen met een liesbreuk. In plaats van gemiddeld 2-4 bezoeken, brengen zij slechts één bezoek aan het ziekenhuis. Tijdens dit bezoek zal uw kind alle stappen doorlopen in slechts één dag. Ga voor meer informatie naar ‘in één dag van je liesbreuk af’ in de menubalk.

Ben jij benieuwd hoe zo’n dag eruit ziet? 

In onderstaand informatiefilmpje is te zien hoe Sem (8 jaar) in het VU medisch centrum voor zijn liesbreuk wordt behandeld volgens het nieuwe zorgpad: ‘in één dag van je liesbreuk af’. Wordt jij ook binnenkort aan een liesbreuk geopereerd en ben jij benieuwd hoe zo’n dag in het ziekenhuis eruit ziet? Bekijk dan snel het filmpje!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________